VISOKA ŠOLA ZA RISANJE IN SLIKANJE

Šola za risanje in slikanje je edina likovna visoka šola, ki na I. stopnji (dodiplomski študij) izvaja 8-semestrski študij, 240 ECTS in na II. stopnji (magistrski študij) 2-semestrski, 60 ECTS. Študijski program je SLIKARSTVO in v širšem smislu zajema iz polj slikarstva, lepih umetnosti, modernih vizualnih praks, spletne umetnosti, tudi filma, fotografije in videa. Šola za risanje in slikanje je samostojni visokošolski zavod in vaš prvi izbor, ki izvaja kompleksen dodiplomski študij z najprijaznejšo šolnino in najprimernejšo časovno organiziranostjo! Študij temelji na številnih originalnih vsebinah, ki jih podaja izbran predavateljski kader

ZAKAJ BOSTE IZBRALI PRAV?

1 Ker vas bomo vodili individualno.

2 Ker lahko delno vplivate na izbor vsebin, ki jih obravnavate pri teoretskem in praktičnem delu.

3 Ker nimamo zgornje starostne meje za vpis.

4Ker imamo največji nabor obštudijskih dejavnosti in najprijaznejšo šolnino!

ZAVEZANI LIKOVNEMU

Na Šoli za risanje in slikanje smo zavezani likovni umetnosti. Likovno umetniško delo vrednotimo pótem temeljnih likovnih elementov, estetike umetniškega dela, pozitivnega nagovora človeka, izrazne in komunikacijske moči nagovora, moči časovno neomejenega kreativnega naboja. Slike, te alma mater vsega likovnega, ne razumemo zgolj kot zrcalo dogodka ali v posebnem mediju procesirano novo unikatno idejo, razumemo jo tudi kot podobo z estetsko vrednostjo, namenjeno duhovnemu uživanju, dojemanju in izražanju, omiki in kontemplaciji.

MNENJA SMO, DA JE LIKOVNO DELO UDEJANJANJE POSEBNEGA V MOŽNEM. KOT TAKO JE PRESEŽEK ČLOVEKOVEGA USTVARJANJA IN TUDI IZKUŠNJA, KI SI JO DELIMO NA DUHOVNEM PODROČJU.

ARTHOUSE LOGO 2019 500

AUT VIAM INVENIAM AUT FACIAM!

SLIKARSTVO
FILM
DIGITALNA UMETNOST
EKSKURZIJE

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

ŽELITE IZVEDETI VEČ
NAŠ KONTAKT

ArtHouse

Šola za risanje in slikanje
Brnčičeva ulica 31,  SI-1231 Ljubljana – Črnuče

    Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov s tega spletnega mesta.

    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
    error: Alert: Content is protected !!